keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Minttusuklaa-rocky road



Tätä herkkua meillä tarjottiin uutena vuotena. Nyt vasta muistin ohjeen tänne kirjoitella. Tämä on helppo ja hyvä herkku, jota on kiva viedä vaikka lahjana minttusuklaan ystäville sellofaaniin käärittynä. 

200 g Maraboun minttukrokantti-suklaata
200 g tummaa suklaata
1 pussi Susupaloja
kourallinen cashew-pähkinöitä
12 kpl valkoisia vaahtokarkkeja
1 dl Marianne-rakeita

Sulata suklaat vesihauteessa, anna jäähtyä hetki. Jos muut ainekset sekoittaa suklaaseen kun se on kuumaa, voivat ne sulaa ja seoksen koostumus ei ole toivotunlainen. Pilko veitsellä Susu-palat ja pähkinät. Leikkaa puhtailla saksilla vaahtokarkit pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Levitä ison leikkuulaudan päälle leivinpaperi ja kaada suklaaseos sen päälle. Levitä tasaiseksi ja halutessasi heittele päälle vielä muutamia vaahtokarkkeja ja Marianne-rakeita. Laita jääkaappiin jähmettymään tunniksi tai pariksi. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Nauti itse tai anna 
lahjaksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti