100 g raakakaakaovoita
150 g raakakaakaojauhetta
3
rkl hunajaa
1-2
rkl intiaanisokeria
ripaus
vaniljajauhetta
ripaus
suolaa
0,5
dl kookoshiutaleita
1
dl pähkinöitä pilkottuna
1
dl sekalaisia kuivattuja marjoja pilkottuna, esim. goji-ja inkamarjoja, mulpereita, rusinoita, karpaloita...
Sulata
raakakaakaojauhe ja raakakaakaovoi vesihauteessa. Lisää sekaan
hunaja, intiaanisokeri ja suola. Pilko pähkinät ja kuivamarjat.Sekoita sitten kookoshiutaleet,
pähkinät ja marjat joukkoon. Kaada seos muotteihin ja laita
puoleksi tunniksi jähmettymään ja siirrä sitten jääkaappiin.
Onko intiaanisokerilla suuri merkitys? Voiko sen korvata jollain muulla sokerilla vai tuoko intiaanisokeri jonkin tärkeän oman maun suklaaseen?
VastaaPoistaSulaako tuo raakasuklaa huoneenlämmössä? :o En oo miettiny ennen, mutta nyt tuli ajateltua asian sitäkin puolta :D
VastaaPoistaDaisy: Ei ole tärkeä, esimerkiksi kookossokeri on hyvää kans. Ajatuksena on siis se, että sokeri olis jotain vähän parempaa ku tavallinen sokeri, ravintorikkaampaa :)
VastaaPoistaJa Elisa, en oo kokeillu, sulaa se varmaan. Mutta jos temperoi (ite en oo koskaan kokeillu kyseistä toimenpidettä), niin ei pitäis sulaa. Jääkaapissa ne pitää säilyttää ohjeiden mukaan :)