Keksipohja:
400 g digestivekeksejä
150 g voita
Täyte:
600g maustamatonta tuorejuustoa (ei mitään kevyt scheissea)
250 g maitorahkaa
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
Suklaapyörre:
150 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 60%)
3 rkl espressokahvia
Kuumenna uuni 175-asteeseen. Murskaa keksit hienoksi. Sulata voi ja sekoita se keksimuruihin. Paina muruseos noin 24 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Kypsennä pohjaa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia ja jäähdytä. Alenna uunin lämpötilaa 130 asteeseen.
Vatkaa tuorejuusto ja maitorahka kuohkeaksi. Sekoita joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää lopuksi kuohukerma.
Taita suklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa. Sekoita kahvi suklaaseen.
Kaada puolet juustoseoksesta kakkupohjan päälle. Nosta juustoseoksen päälle lusikalla puolet suklaaseoksesta ja peitä lopulla juustoseoksesta. Lusikoi päälle vielä loput suklaaseoksesta. Vedä kuorrutuskerroksiin pyörteitä veitsellä, niiin että se ulottuu kaikkiin kerroksiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä kommentti