tiistai 6. joulukuuta 2011

Minttusuklaa-muffinssit


Viime aikoina ei oo tullu kehiteltyä uusia omia reseptejä, joten on herkuteltu vanhoilla tutuilla resepteillä, joita on hieman tuunailtu. Näiden muffinssien alkuperäisohje on Kinuskikissan, mutta halusin tehdä nämä Maraboun suurena ystävänä minttukrokanttisuklaasta. Lisäksi lorautin taikinaan ihan hitusen minttuaromia.


1 levy Maraboun minttukrokanttisuklaata
150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa
(pari tippaa minttuaromia)



Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi ja säästä loput palat muffinssien sydämiksi. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaanpala ja peitä jälleen taikinalusikallisella. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä. Koristele esimerkiksi kermavaahdolla ja ranskalaisilla pastilleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti