tiistai 23. elokuuta 2011

Daim-kakku

Tämä kakku on syntynyt yksinkertaisesti rakkaudesta suklaaseen ja Daimiin. As simple as that my friend.



Pohja:
200g Domino-keksejä
50g voita
Täyte:
5 liivatetta
200g Maraboun Daim-suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl Flora vispiä
2 kananmunan valkuaista
0,5-1 dl sokeria (oman maun mukaan)
2 tl vaniljasokeria
1 iso patukka (58g) Daimia murskattuna

Laita liivatteet kylmään veteen. Tee murustetuista Dominoista ja voista tasainen seos ja painele se leivinpaperilla päällystetyn irtopohjavuoan (n. 22cm) pohjalle. Sulata suklaa. Vatkaa vaahdoksi omissa kulhoissaan kananmunien valkuaiset ja Flora vispi. Sekoita suklaasta ja tuorejuustosta tasainen seos ja mausta vaniljasokerilla (ja sokerilla). Lisää siihen 5 liivatetta liuotettuna pieneen määrään vettä. Kääntele joukkoon valkuaisvaahto ja vaahdotettu Flora vispi ja Daim-murska. Kaada seos irtopohjavuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti