keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Savukinkkuvoileipäkakku



noin 14 hengelle
1-2 pkt graham-paahtoleipää (reunat leikataan pois)
kostutukseen kasvislientä (n. 4 dl)

Täyte 1:
200 g savukinkkua pilkottuna
200 g ranskankermaa
keltainen paprika kuutioituna
persiljaa oman maun mukaan
ripaus suolaa ja mustapippuria 

Täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
100g savukinkkua pilkottuna
noin 15 kpl kirsikkatomaattia pilkottuina
noin puolikas kurkku pilkottuna

Leikkaa iso pala tuorekelmua ja aseta suurehkolle lautaselle tai tarjottimelle. Asettele ensimmäinen kerros paahtoleipiä ja kostuta pullasutia käyttäen kasvisliemellä. Levitä jompikumpi täyte ensimmäisten leipien päälle. Asettele toinen kerros leipiä täytteen päälle ja kostuta jälleen kasvisliemellä. Levitä toinen tahna leipien päälle ja vielä yksi kerros leipiä ja kostuta. Kääri voileipäkakku tiukasti tuorekelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa ainakin vuorokausi. Näin kakku ehtii maustua.

Päälle tulevaan tahnaan sekoita 1,5 dl majoneesia ja 1 dl kermaviiliä. Koristele haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti