tiistai 8. helmikuuta 2011

Daim- ja Pätkis-muffinssit




Näiden muffinssien ohje on suoraan Kinuskikissalta. Aivan loistava resepti, jota voi soveltaa vaikka vaihtamalla suklaata. Tässä esimerkiksi käytin puoleen taikinaan Pätkis-suklaapaloja. Ajattelin tulevaisuudessa testata myös Fazerin Lontoonrae-suklaalla. Koristelut oon tehny vaniljakremillä höystetystä kermasta ja sydämet tummasta suklaasta.

12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä


1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata/ 200g Pätkis-suklaata
150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa



Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti