torstai 17. heinäkuuta 2014

Triplasuklaa-brownie


Browniehan on hyvää kun se on hyvää. Tää on sikahyvää. Multa on joku joskus kysyny, että mikä sun leivonnaisissa on se juttu. Musta se on se, että jos leivonnainen sanoo olevansa tai sisältävänsä jotain, sitä pitää olla siinä paljon. Ja vähän enemmän. Joten kun näin Maku-lehdessä tämän triplasuklaa-brownien ohjeen niin olihan sitä nyt pakko testata! Oikeestaanhan tässä on neljää suklaata, koska valko-,maito- ja Daim-suklaan lisäksi on perusbrownie-pohjan mukaisesti tummaa suklaata. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä! Jättäkää tarpeeksi löysäksi, ettei kuivu. Me syötiin ittemme ihan äklöähkyyn mansikoiden ja vaniljajäätelön kanssa. Nam!


    (16-20 palaa)

    Ainekset:
    200 g tummaa suklaata
    200 g voita
    3 dl fariinisokeria
    4 kananmunaa
    3 dl vehnäjauhoja
    0,5 dl kaakaojauhetta
    1 tl leivinjauhetta
    ripaus suolaa
    100 g valkosuklaata rouhittuna
    100 g maitosuklaata rouhittuna
    1 patukka (56g) Daimia rouhittuna
    (kourallinen pähkinöitä)

    Sulata tumma suklaa ja voi teräskulhossa vesihauteessa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
    Sekoita suklaa-voisulaan sokeri ja munat. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä suklaarouheiden ja pähkinöiden kanssa. Kääntele taikina sekaisin, mutta älä vaivaa. Voitele uunivuoka (n. 20 x 25 cm). Levitä siihen taikina.
    Paista brownieta 150-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä sisältä tahmeaksi, joten älä paista sitä liian kuivaksi. Anna jäähtyä ja leikkaa brownielevy paloiksi. 

2 kommenttia:

  1. Triplasuklaa ei voi olla reseptin nimessä huono asia ollenkaan! :) Ihanat kuvat - ja herkku on kyllä mielettömän mehevän ja suussa sulavan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se just oli! Tosi hyvä resepti ja tuun tekemään varmasti uudestaankin! :)

      Poista

Jätä kommentti